Sexdejting: Varning för oseriösa sidor!

Det finns väldigt många oseriösa sidor för sexdejting på nätet som man bör se upp för. Dessa sidor försöker lura dig på pengar på olika vis, till exempel genom att ha falska användare som egentligen är chattrobotar, vilka flirtar med dig och vill att du ska betala för att kunna fortsätta prata med dem. Dessa sidor tar ofta betalt per meddelande, så du måste köpa krediter för att kunna skicka ett visst antal meddelanden.

sexdejting bluff

I många fall säljer de information om dig till andra företag, som sedan spammar din epost eller värre. I vissa fall skickar företagen fakturor även om du inte har gått med på något avtal. Du har ingen skyldighet att betala dessa bluffakturor, men du måste bestrida fakturorna för att slippa betala (och slippa betalningsanmärkning), vilket är ett tidskrävande, trist tidsfördriv. Allt du ville ha var ju lite sex! Det vill ju alla!

Undvik oseriösa sexdejting-sidor helt och hållet. Hur vet man vilka som är äkta? På dejting-sidor.com rekommenderar vi endast pålitliga, seriösa dejtingsidor som vi har testat och kan verifiera som riktiga, legitima sidor. Om du är intresserad av en sexträff så kan du gå till vår lista av sidor för sexdejting – vem vet, kanske du hittar en sexdejt redan idag?

hitta ligg ikväll

5 kommentarer på “Sexdejting: Varning för oseriösa sidor!”

  1. Tack för tipsen! Jag brukar vara inne på vissa sidor varje helg, men det är dags att prova något nytt.

Kommentera